Aanbevelingen

Cliënten en oud collega’s over Diederik Maat

“Als bureau proberen we altijd te zoeken naar een ‘interne’ oplossing met een relatie. In Diederik hebben we een betrouwbare partner gevonden, die inziet dat uitbesteden een reden heeft, maar dat een klantrelatie ook belangrijk is. Na een eerste succesvolle case, hebben we inmiddels meerdere zaken uitbesteed. Diederik schakelt snel, is efficiënt en daarnaast vooraf reëel in de haalbaarheid/kosten-opbrengsten.”

W. Danhof, SLASH2

“Nooit gedacht dat een advocaat onze vordering kon incasseren. Nadat we geen succes hadden behaald bij het betaald krijgen van een vordering, hebben we logischerwijs een incassobureau hiervoor in de hand genomen. Ook dit bleek een traject zonder succes en zonder daadkracht. Bij Maatwerk Advocaten veranderde de aanpak. Na een verkennend en verhelderend gesprek heeft Diederik het incassotraject op zich genomen. Door gestructureerd en adequaat optreden heeft hij ons hier wèl doorheen geholpen. Correct, doortastend en met succes.”

W. Laicht, NIO Communicatie

“Ik heb Diederik ervaren als een fijne collega, kordaat en met grip op de materie. Ik kan hem van harte aanbevelen.”

Oud collega over Diederik

Cliënten en oud collega’s Jolande de Nooij

“Jolande heeft passie voor haar werk. Verder communiceert ze invoelend en helder. Een aanrader!!”

Piet Bakker, Directeur Piet Bakker procesbegeleiding & mediation

“Jolande heeft alle kennis en kunde in huis om je op de juiste wijze bij te staan als er vragen zijn op het arbeidsrechtelijk vlak! Ze is duidelijk, geeft aan of het gevraagde haalbaar is en hoeveel tijd ze daarbij nodig denkt te hebben. Erg prettige ervaring gehad met Jolande!!”

Werknemer

Ik heb Jolande leren kennen als een slagvaardige oplossingsgerichte collega, met gedegen inhoudelijke kennis. Daarnaast is zij een prettig persoon die ik van harte kan aanbevelen!”

Marja Rozema

Show Comments