Arbeidsovereenkomst

> Ga terug naar meer informatie bij ontslag voor werkgevers

Als u een werknemer in loondienst neemt, kan dat voor bepaalde tijd (tijdelijk) zijn of voor onbepaalde tijd. Zet de afspraken die u met uw werknemer maakt over het loon, hoeveel uur deze gaat werken, op welke dagen, aantal vakantiedagen enz. altijd op papier. Doet u dit bij voorkeur in een schriftelijke arbeidsovereenkomst en laat de overeenkomst tekenen door de werknemer. Ook als werkgever dient u de arbeidsovereenkomst te ondertekenen. Dit voorkomt veel onduidelijkheden en gedoe in mindere tijden.

 Opstellen Arbeidsovereenkomst

Maatwerk Advocaten kan voor u alle type arbeidsovereenkomsten opstellen. Van te voren inventariseert u met een Maatwerk Advocaat wat voor u van belang is in een arbeidsovereenkomst.

Denk aan:

  • Bepaalde tijd/ onbepaalde tijd
  • Hoeveel uren (nuluren of min-max contract)
  • Proeftijd
  • Is er een CAO
  • Concurrentiebeding
  • Relatiebeding
  • Geheimhoudingsbeding.
  • Leaseauto-beding
  • Opzegtermijn enz.

Maatwerk Advocaten stelt elke arbeidsovereenkomst op basis van uw specifieke wensen en uw beroepsgroep/branche op. Geen arbeidsovereenkomst is hetzelfde. Dit is voor elk organisatie weer anders. Een arbeidsovereenkomst is maatwerk!

Vaste prijzen

Wij hanteren vaste prijzen voor het opstellen van een arbeidsovereenkomst. U weet dan ook van te voren wat het opstellen van een arbeidsovereenkomst kost. U kunt vervolgens  weer jaren vooruit met de speciaal voor uw organisatie opgestelde arbeidsovereenkomst.

Check Arbeidsovereenkomst

Heeft u al een goede arbeidsovereenkomst, maar wilt u deze graag laten checken of up daten gezien alle ontwikkelingen in het Arbeidsrecht? Ook dat kan vanzelfsprekend.

Let op: Sinds 1 juli 2015 mag u als werkgever nog maximaal 3 tijdelijke contracten geven in een periode van twee jaar. Oftewel, als u de werknemer in dienst wilt houden moet u sneller een vast contract aanbieden. U kunt de keten doorbreken door de werknemer 6 maanden uit dienst te laten gaan.

Meer info?

Bel voor meer informatie over het opstellen of toetsen van arbeidsovereenkomsten, concurrentiebedingen en/of relatiebedingen,  of de wijzigingen als gevolg van de Wet Werk en Zekerheid vrijblijvend met een Maatwerk Advocaat. Wij maken dan graag een afspraak met u voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ons telefoonnummer: 050 – 7600 900

E-mail: info@maatwerk-advocaten.nl

 

Show Comments