Bedrijfseconomisch ontslag

> Ga terug naar meer informatie bij ontslag voor werkgevers

Veel werkgevers worden geconfronteerd met economisch mindere resultaten. De orderportefeuille loopt leeg, er is structureel minder werk, de jaarcijfers zijn donker rood, maar ondertussen moet het personeel nog wel steeds elke maand betaald worden. U staat dan ook als werkgever voor het blok; U moet snijden in de personeelskosten.

Ontslagbegeleiding

Maatwerk Advocaten heeft veel bedrijfseconomische individuele en collectieve ontslagtrajecten van begin tot eind begeleid. Van het opstellen van het reorganisatieplan, tot het plan door de Ondernemingsraad loodsen, tot het voeren van de onderhandelingen met de Vakbonden over een passend Sociaal Plan.

Maatwerk Advocaten gaat graag met u in gesprek om samen een plan de campagne te maken hoe een bedrijfseconomisch ontslag aan te vliegen. Hiervoor zijn namelijk spelregels vastgelegd in de wet. Denk aan het afspiegelingsbeginsel en door u als werkgever in te zetten herplaatsingsinspanningen.

Belt u gerust voor meer informatie over bedrijfseconomisch ontslag en een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek met de arbeidsrechtspecialisten van Maatwerk Advocaten. Zij sparren graag met u verder!

Ons telefoonnummer: 050 – 7600 900

E-mail: info@maatwerk-advocaten.nl

Show Comments