Beëindigingsovereenkomst ontvangen van Bijenkorf

De Bijenkorf heeft in het jaar 2014  de sluiting van een aantal van haar vestigingen, waaronder de vestiging in de Herestraat in Groningen, aangekondigd. De vestiging van de Bijenkorf in Groningen wordt naar verwachting per 1 maart 2016 gesloten.

Beëindigingsovereenkomst ontvangen van Bijenkorf

Omstreeks oktober 2015 zullen de werknemers naar verwachting een beëindigingsovereenkomst ontvangen van Bijenkorf met een voorstel  om in te stemmen met een beëindiging van de arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden per 1 maart 2016.

Maatwerk Advocaten biedt u, als werknemer van de Bijenkorf, de mogelijkheid de beëindigingsovereenkomst juridisch te laten checken. Hierbij wordt onder meer gekeken of de beëindigingsovereenkomst voldoet aan de criteria om een WW-uitkering te ontvangen, maar bijvoorbeeld ook of al uw rechten uit het Sociaal Plan wel zijn gewaarborgd.

Ontslag

Kortom, heeft u een beëindigingsovereenkomst, ook wel vaststellingsovereenkomst of ontslagovereenkomst genoemd, ontvangen van Bijenkorf? En woont u in de stad Groningen of in de regio? Dan kan Maatwerk Advocaten u helpen bij het juridisch checken van de beëindigingsovereenkomst. Uw belang staat daarbij voor ons voorop.

De advocaten van Maatwerk Advocaten zijn gespecialiseerd in Arbeidsrecht en Ontslagrecht en zijn lid van de Vereniging Noordelijke Arbeidsrecht Advocaten en Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Check beëindigingsovereenkomst

Binnen 24 uur kan een arbeidsrecht advocaat van Maatwerk voor u checken of de beëindigingsovereenkomst voldoet aan de eisen die het UWV stelt voor het krijgen van een WW-uitkering. U wilt tenslotte niet voor onaangename verrassingen komen te staan en wel uw recht op een WW-uitkering behouden.

Vaste prijs

Wij hanteren een vaste prijs van € 450,- ex btw voor het controleren en aanpassen van de beëindigingsovereenkomst. Meestal stelt de werkgever een budget beschikbaar om de beëindigingsovereenkomst te laten toetsen en kost het u uiteindelijk niets.

Wij beoordelen bijvoorbeeld of:

  • aan u een hogere ontslagvergoeding moet worden voldaan dan is aangeboden;
  • aan u een loopbaanbudget of scholingsbudget wordt voldaan;
  • de opzegtermijn in acht wordt genomen;
  • u wordt vrijgesteld van uw concurrentie- en relatiebeding;
  • u een getuigschrift ontvangt;
  • aan u wel een bedenktermijn wordt gegund;
  • Voor meer informatie over de beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst en wat een Maatwerk Advocaat voor u kan doen, Klik hier.

Binnen 24 uur een afspraak

Ontvangt u graag meer informatie als u een beëindigingsovereenkomst van Bijenkorf heeft ontvangen, neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn gevestigd in de stad Groningen en bereikbaar op telefoonnummer 050 – 7600 900 of info@maatwerk-advocaten.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

Kantoor  Maatwerk Advocaten in Groningen

Maatwerk Advocaten | specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht

Kraneweg 48

9718 JS Groningen

050 – 7600 900

info@maatwerk-advocaten.nl

Fout: Contact formulier niet gevonden.

advocaat groningen

Beëindigingsovereenkomst ontvangen van Bijenkorf

Show Comments