1 oktober 2016 Vrouw en Visie Beurs

Wij willen u graag leren kennen!

Maatwerk Advocaten | specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht staat op 1 oktober 2016 met een stand op de Vrouw en Visie Beurs in Leek. De beurs vindt plaats in de Rodenburghal aan de Rodenburg 1-1 in Leek. De toegang is gratis.

De beurs biedt bij uitstek de gelegenheid om in een vrijblijvende setting kennis te maken met Maatwerk Advocaten en haar medewerkers. Onder het genot van een kop koffie kan kennis worden gemaakt en informatie worden gedeeld.

Wij willen u graag leren kennen, weten wat u beweegt, wat u doet en waarvoor u het doet. Wederzijds begrip en kennisoverdracht dragen in onze visie bij aan een optimale dienstverlening.

Lezing afschaffing Var-verklaring

Diederik Maat zal tijdens de beurs om 15.00 uur een korte lezing verzorgen over de afschaffing van de VAR-verklaring en de introductie van de modelovereenkomst.

Het zal u niet ontgaan zijn dat de VAR-verklaring sinds 1 mei 2016 is afgeschaft, de modelovereenkomst is daarvoor in de plaats gekomen.

De periode tot 1 mei 2017 geldt als overgangsperiode. Vanaf die datum zal door de Belastingdienst worden gehandhaafd.

U wilt als ZZP-er  en als ondernemer/opdrachtgever natuurlijk weten of  u met een goede modelovereenkomst werkt en waar u op moet letten met ingang van 1 mei 2017. Immers, alleen dan weet u als opdrachtgever en opdrachtnemer zeker dat uw contractuele relatie niet wordt aangemerkt als arbeidsovereenkomst.

Kortom, graag nodigt Maatwerk Advocaten u uit om dit themacafé bij te wonen om in een half uur op hoofdlijnen bij te worden bijgepraat over de afschaffing van de VAR-verklaring, de introductie van de modelovereenkomst en de gevolgen daarvan voor u als ondernemer. In het bijzonder zal aandacht worden besteed aan wat u kunt doen om naheffing door de Belastingdienst en het UWV te voorkomen.

Wij verwelkomen u graag!

Wij treffen u graag op zaterdag 1 oktober 2016 op de Vrouw en Visie Beurs in Leek. Toegangskaarten voor de beurs kunt u gratis verkrijgen via Maatwerk Advocaten. Stuur daarvoor een e-mail naar info@maatwerk-advocaten.nl. De kaarten worden u dan per e-mail toegezonden.

De beurs is geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Tot dan!

Diederik Maat & Jolande de Nooij

Maatwerk Advocaten | specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht
Kraneweg 48
9718 JS Groningen
050 – 7600 900
info@maatwerk-advocaten.nl
www.maatwerk-advocaten.nl

Ontslag Bijenkorf Groningen

Maatwerk Advocaten – advocaat Groningen