Promotiedagen Martiniplaza

Op 3 en 4 november 2015 vinden ook dit jaar weer de Promotiedagen in Martiniplaza Groningen plaats. Een event waar u heen wilt!

Ook Maatwerk Advocaten | specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht is dit jaar aanwezig op de Promotiedagen. U kunt ons vinden op het Netwerk Noord Plein onder standnummer 5225.

Waarom de Promotiedagen Martiniplaza?

Een Maatwerk Advocaat is er voor iedereen die vragen heeft op het gebied van het Arbeidsrecht, Ontslagrecht en Contractenrecht. Van MKB ondernemer tot particulier, van werkgever tot werknemer, en voor ZZP-ers, stichtingen, profit en non-profit organisaties.

Maatwerk Advocaten vindt het dan ook belangrijk om toegankelijk te zijn en daar waar mogelijk kennis te delen. Dit doen wij onder meer via de website: http://www.maatwerk-advocaten.nl/, maar ook door het geven van lezingen en trainingen, het publiceren van blogs, het schrijven voor vakbladen waaronder het NJB, maar ook onze nieuwsbrief.

Wij willen u graag leren kennen, weten wat u beweegt, wat u doet en waarvoor u het doet. Wederzijds begrip en kennisoverdracht dragen in onze visie bij aan een optimale dienstverlening. De Promotiedagen Martiniplaza lenen zich er bij uitstek voor om in een vrijblijvende en ontspannen setting hier invulling aan te geven. Er is ook tijdens de Promotiedagen de mogelijkheid om een vraag eens vrijblijvend aan een Maatwerk advocaat te stellen.

Wij verwelkomen u graag!

Wij treffen u graag op dinsdag 3 november of woensdag 4 november 2015 op de Promotiedagen. Toegangskaarten voor de Promotiedagen Martiniplaza kunt u via deze link downloaden. De kaarten worden u dan per e-mail toegezonden.

Op 3 november zijn de Promotiedagen van12.00 – 22.00 geopend voor bezoekers.
Op 4 november zijn de Promotiedagen van12.00 – 22.00 geopend voor bezoekers.

Tot dan!

Diederik Maat & Jolande de Nooij

Maatwerk Advocaten | specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht
Kraneweg 48
9718 JS Groningen
050 – 7600 900
info@maatwerk-advocaten.nl
www.maatwerk-advocaten.nl

Ontslag Bijenkorf Groningen