Waarom een Maatwerk Advocaat

Waarom een Maatwerk Advocaat?  

Maatwerk Advocaten is specialist op het gebied van Arbeidsrecht, Ontslagrecht & Contractenrecht. Maatwerk Advocaten is gevestigd in Groningen en telt twee advocaten. De Maatwerk Advocaten zijn geworteld in het Noorden, kennen de regio en zijn thuis in hun vakgebied.

Een Maatwerk Advocaat is er voor iedereen, van MKB ondernemer tot particulier, van werkgever tot werknemer, en voor ZZP-ers, stichtingen, profit en non-profit organisaties.

Een Maatwerk Advocaat denkt met u mee en staat pal voor uw belangen. Maatwerk Advocaten is klantgericht, in woord en daad. U wordt binnen 24 uur teruggebeld, een afspraak kan altijd op korte termijn worden gemaakt.

Maatwerk Advocaten deelt kennis. Zowel via de website: http://www.maatwerk-advocaten.nl/, als via seminars, deze blog, de nieuwsbrief of bij u op het bedrijf. Een Maatwerk Advocaat wil ook u leren kennen, wat beweegt u, wat doet u en waarvoor doet u het. Wederzijdse kennisoverdracht en begrip draagt bij aan een optimale dienstverlening.

Een Maatwerk Advocaat schakelt snel, is efficiënt en daarnaast vooraf reëel in de haalbaarheid, de kosten en opbrengsten. Een Maatwerk Advocaat is slagvaardig en oplossingsgericht. Een Maatwerk Advocaat heeft bovenal passie voor het werk.

Maatwerk Advocaten hanteert scherpe tarieven en brengt niet ook nog eens “kantoorkosten” in rekening. Maatwerk Advocaten declareert normaal gesproken per bundel van 5 bestede uren. Wanneer u een bundel afneemt houdt u steeds het overzicht, krijgt korting op het uurtarief en komt aan het einde van de maand niet voor onaangename verrassingen te staan. Het is ook mogelijk om andere afspraken met elkaar te maken. Maatwerk is niet alleen een naam, maar ook het uitgangspunt.

Bij Maatwerk Advocaten staat u voorop. Maak een afspraak met  Diederik Maat of Jolande de Nooij en ervaar het zelf!

Advocaat Groningen -Maatwerk Advocaten - Groningen

Maatwerk Advocaten – advocaat Groningen