Huurrecht Groningen

Advocaat huurrecht Groningen

Heeft u vragen over de huur van bedrijfsruimte, huur van kantoorruimte of de huur van woonruimte? Laat u zich dan adviseren door een specialist in huurrecht. Maatwerk Advocaten is gevestigd in de stad Groningen en legt zich toe op het huurrecht. De huurrecht advocaten van Maatwerk Advocaten stellen alleen uw belang voorop en gaan voor het maximale resultaat.

Verhuur

Maatwerk Advocaten is gespecialiseerd in de verhuur van bedrijfsruimte, kantoorruimte en woonruimte. Wat kan een Maatwerk Advocaat voor u doen?

  • Het opstellen en beoordelen van huurovereenkomsten;
  • Het voeren van onderhandelingen over huurovereenkomsten;
  • Het procederen  bij de rechter over onderhoud, gebreken, renovatie, beëindiging, opzegging, ontbinding, ontruiming, indeplaatsstelling, onderhuur en huurprijswijziging;
  • Het gerechtelijk incasseren van achterstallige huur.

Beëindiging, opzegging of ontbinding van het huurcontract

Of het nu gaat om woonruimte, bedrijfsruimte of kantoorruimte, de beëindiging van een huurovereenkomst of huurcontract heeft vaak nogal wat voeten in de aarde. Voor verhuurder en huurder gelden verschillende regels, opzegtermijnen en formaliteiten. Als de huurder niet instemt met de beëindiging van de huurovereenkomst, dan is vaak een procedure bij de kantonrechter de enige remedie.

Een goede voorbereiding is het halve werk. De ervaring leert dat een advocaat huurrecht pas in een laat stadium wordt ingeschakeld. Het is verstandig om in een vroeg stadium juridisch advies in te winnen. Daarmee kunt u vaak hoge kosten voorkomen.

Beëindiging, opzegging of ontbinding van het huurcontract

Bel voor meer informatie over huurrecht, huurcontracten, ontbinding van een huurovereenkomst en ontruiming, huurbescherming  of de incasso van  achterstallige huur, of gewoon voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een huurrecht advocaat van Maatwerk Advocaten. Het telefoonnummer: 050 – 7600 900. Binnen 24 uur een afspraak vinden wij normaal.

Maatwerk Advocaten in Groningen

Maatwerk Advocaten | specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht

Kraneweg 48

9718 JS Groningen

050 – 7600 900

info@maatwerk-advocaten.nl

Maatwerk Advocaten - Groningen

Show Comments