Inloopspreekuur

Het inloopspreekuur van Maatwerk Advocaten biedt zowel ondernemers als particulieren de mogelijkheid om juridische vragen vrijblijvend voor te leggen aan een advocaat. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken.

Het inloopspreekuur is bedoeld voor werkgevers, werknemers, ZZP-ers, stichtingen, profit of non profit organisaties en particulieren. Het biedt u de kans om uw vragen op het gebied van het Arbeidsrecht en Contractenrecht voor te leggen aan een specialist. Dus heeft u een vraag over een vaststellingsovereenkomst, huurovereenkomst of incasso van een vordering; kom langs!

Het inloopspreekuur is ook bedoeld om in een vroeg stadium een inschatting te krijgen van de juridische risico’s. Graag denken wij in een vroeg stadium met u mee. Het helpt u onaangename verrassingen te voorkomen. Maatwerk Advocaten lost niet alleen problemen op, maar helpt ze ook graag voorkomen.

Iedere donderdag inloopspreekuur

Iedere donderdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur kunt u uw probleem voorleggen aan een Maatwerk Advocaat die samen met u de mogelijkheden bespreekt. Het gesprek mag maximaal een half uur duren.

Adres inloopspreekuur

Kraneweg 48, 9718 JS Groningen

(050) 7600 900Bel ons nu!

 

Show Comments