Klachtenregeling

Maatwerk Advocaten hecht grote waarde aan de tevredenheid van haar cliënten. Wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u ontevreden bent over een bepaald aspect van onze dienstverlening. Hieronder staat beschreven wat u dan kunt doen. Wanneer u ontevreden bent over de kwaliteit van onze dienstverlening of over de declaratie verzoeken wij u uw bezwaren eerst voor te leggen aan uw eigen advocaat. U kunt zich daarvoor ook wenden tot de andere advocaat van ons kantoor.

Maatwerk Advocaten behandelt een klacht volgens een procedure, die staat beschreven in onze klachtenregeling. Op verzoek sturen wij u de klachtenregeling toe. Wij zullen in overleg met u zo snel mogelijk een oplossing voor het gerezen probleem proberen te vinden.

Indien u een klacht heeft en ons dat laat weten, waarderen wij dat zeer. U kunt ervan verzekerd zijn dat wij alle gegronde klachten meenemen in de evaluatie van ons kantoor en onze uiterste best zullen doen om een eventuele herhaling te voorkomen.

Show Comments