Loon

> Ga terug naar meer informatie bij ontslag voor werknemers

Als u werkt hebt u recht op betaling van het loon.

Er kunnen omstandigheden zijn waardoor uw werkgever u het loon niet kan of wil betalen. U hebt bijvoorbeeld een conflict met uw werkgever over de hoogte van het (cao) loon of het aantal uren waarover u recht hebt op loon.

Hebt u een loonvordering?

Maatwerk Advocaten voert regelmatig procedures om het loon van werknemers te vorderen. Een Maatwerk Advocaat probeert echter altijd eerst om in overleg met uw werkgever tot een oplossing te komen door bijvoorbeeld uw werkgever een brief te sturen of door de werkgever gewoon te bellen. We vragen dan waarom het loon niet aan u wordt betaald. Vaak werkt dit al heel verhelderend en is de oplossing dichtbij. Communicatie is vaak de oplossing van het loonprobleem.

Mocht het niet lukken om buiten de rechter om tot een oplossing te komen, dan kan Maatwerk Advocaten voor u in een procedure het (achterstallige) loon vorderen. Wij vragen de rechter dan om de werkgever te veroordelen in de kosten van de procedure en ook de wettelijke rente, wettelijke verhoging en de buitengerechtelijke incassokosten te betalen. U heeft tenslotte niet om deze situatie gevraagd! U wilt gewoon een oplossing en fijn werken.

Wij kijken graag samen met u in een vrijblijvend gesprek wat de mogelijkheden zijn om uw achterstallige loon te vorderen.

Ons telefoonnummer: 050 – 7600 900

E-mail: info@maatwerk-advocaten.nl

Show Comments