Ontslag advocaat Assen

Ontslag advocaat Assen

Arbeidsconflict, reorganisatie, disfunctioneren, langdurig ziek en wil uw werkgever u ontslag geven? Laat u zich dan tijdig adviseren door een specialist arbeidsrecht van Maatwerk Advocaten. Voor meer informatie over ontslag en wat een ontslag advocaat Assen van Maatwerk voor u kan doen, klik hier.

Ondersteuning bij ontslag

Een ontslaggesprek komt vaak als een koude douche over u heen.Meestal wordt u na het gesprek naar huis gestuurd met de mededeling “je hoort van onze jurist” of ontvangt u gelijk een ontslagvoorstel van de werkgever. Het ontslagvoorstel is meestal vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Wees gelijk alert en tel altijd uw rechten veilig:

Tips van ontslag advocaat Assen

  1. Teken ter plekke niets;
  2. Maak schriftelijk bezwaar tegen het ontslag;
  3. Houd u beschikbaar voor het werk;
  4. Lever geen bedrijfseigendommen in;
  5. Laat het ontslagvoorstel altijd juridisch checken door een ontslag specialist;
  6. Klik hier voor meer tips en tricks bij schorsing en ontslag Assen!

De Maatwerk Advocaten checken voor u of de werkgever uberhaupt een grond heeft om u ontslag te geven, maar ook of het ontslagvoorstel in dat geval redelijk is. Wij rekenen de ontslagvergoeding voor u uit. Ook checken wij of de vaststellingsovereenkomst voldoet aan de criteria om in aanmerking te komen voor een WW-uitkering. U wilt tenslotte niet voor onaangename verrassingen komen te staan bij het UWV. Meestal stelt uw werkgever een bijdrage juridische kosten beschikbaar en kost het u niets. Wij hanteren daarbij vaste scherpe tarieven. U weet daardoor op voorhand wat de kosten zijn.

Specialisten ontslag

Bij Maatwerk Advocaten werken advocaten die zich hebben gespecialiseerd in het arbeidsrecht en ontslag en het er niet “bij doen” zoals veel andere advocaten.

Jolande de Nooij is  Arbeidsrecht- en Ontslag advocaat bij Maatwerk Advocaten. Zij is lid van de specialistenvereniging Vereniging Arbeidsrecht Advocaten (VAAN) en de Vereniging Noordelijke Arbeidsrecht (VNAA). Jolande kan als gespecialiseerde ontslag advocaat uw belangen optimaal behartigen.

Binnen 24 uur een afspraak

Voor meer informatie over ontslag, arbeidsconflicten, disfunctioneren, langdurig ziek of voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, belt u  met een ontslag advocaat van Maatwerk Advocaten telefoonnummer 050 – 7600 900. Binnen 24 uur een afspraak vinden wij normaal.

Kantoor  Maatwerk Advocaten in Groningen

Maatwerk Advocaten | specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht

Kraneweg 48

9718 JS Groningen

info@maatwerk-advocaten.nl

Ontslag advocaten Drachten

Ontslag advocaat Assen

Ontslag advocaat Assen

Show Comments