Ontslag advocaat Drachten - Hulp bij ontslag

Ontslag advocaat Drachten

Ziet u zich als werknemer geconfronteerd met een arbeidsconflict, vermeend disfunctioneren of reorganisatie? Laat u zich dan tijdig adviseren door een arbeidsrecht specialist van Maatwerk Advocaten. Maatwerk Advocaten heeft een afspraaklocatie in Drachten en een vrijblijvende afspraak kan altijd op korte termijn. Voor meer informatie over hulp bij ontslag en wat een ontslag advocaat van Maatwerk voor u kan doen, klik hier.

Hulp bij ontslag

Bij Maatwerk Advocaten werken advocaten die zich hebben gespecialiseerd in het arbeidsrecht en ontslag en het er niet “bij doen” zoals veel andere advocaten. Wij hebben ons volledig toegelegd op hulp bij ontslag of dreigend ontslag. Uw belang staat daarbij voorop.

Meestal ontvangt u van de werkgever een ontslagvoorstel of vaststellingsovereenkomst en is het van het grootste belang dat u gelijk actie onderneemt.

Tips van ontslag advocaat Drachten

  1. Teken niets, ook niet als u denkt dat het een redelijk ontslagvoorstel is;
  2. Lever geen bedrijfseigendommen in;
  3. Maak bezwaar tegen schorsing en ontslag houdt u beschikbaar voor werk;
  4. Laat een ontslagvoorstel of vaststellingsovereenkomst altijd checken door een jurist
  5. Klik hier voor meer tips en tricks, zodat u uw WW rechten veilig stelt en het maximale resultaat behaalt!

Maatwerk Advocaten toetst tegen een scherp vast tarief of uw vaststellingsovereenkomst voldoet aan de criteria om uw WW-rechten veilig te stellen. u wilt tenslotte niet voor onaangename verrassingen komen te staan!

Uw ontslag advocaat Drachten

Jolande de Nooij is  Arbeidsrecht- en Ontslag advocaat bij Maatwerk Advocaten. Zij is lid van de specialistenvereniging Vereniging Arbeidsrecht Advocaten (VAAN) en de Vereniging Noordelijke Arbeidsrecht (VNAA). Als gespecialiseerde ontslag advocaat kan Jolande uw belangen optimaal behartigen.

Binnen 24 uur een afspraak

Voor meer informatie over ontslag, arbeidsconflicten, disfunctioneren of voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een ontslag advocaat Drachten, belt u  met een ontslag advocaat van Maatwerk Advocaten telefoonnummer 050 – 7600 900. Binnen 24 uur een afspraak vinden wij normaal.

Kantoor  Maatwerk Advocaten in Groningen

Maatwerk Advocaten | specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht

Kraneweg 48

9718 JS Groningen

info@maatwerk-advocaten.nl

Ontslag advocaat Drachten

Ontslag advocaat Drachten

Ontslag advocaat Drachten

Show Comments