Ontslag advocaat Groningen

ONTSLAG ADVOCAAT GRONINGEN

Heeft u een ontslag gesprek gehad vanwege een reorganisatie, arbeidsconflict of vermeend disfunctioneren? Laat u zich dan adviseren door een Ontslag advocaat Groningen. De arbeidsrecht specialisten en ontslag advocaten van Maatwerk Advocaten zijn gevestigd in de stad Groningen en zijn makkelijk bereikbaar. Voor meer informatie over ontslag advocaat Groningen en wat een ontslag advocaat van Maatwerk specifiek voor u kan doen, Klik hier.

Ondersteuning bij ontslag

Een ontslaggesprek komt bijna altijd onverwacht en valt u rauw op het dak. Meestal wordt u na het gesprek naar huis gestuurd met de mededeling “je hoort van onze jurist” of ontvangt u gelijk een ontslagvoorstel van de werkgever. Het ontslagvoorstel is meestal vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. Stel altijd gelijk uw rechten veilig:

  1. Teken ter plekke niets;
  2. Maak schriftelijk bezwaar tegen het ontslag;
  3. Houd u beschikbaar voor het werk;
  4. Lever geen bedrijfseigendommen in;
  5. Laat het ontslagvoorstel altijd juridisch checken door een ontslag specialist
  6. Klik hier voor meer tips en tricks bij schorsing en ontslag Groningen!

De Maatwerk Advocaten checken voor u of de werkgever uberhaupt een grond heeft om u ontslag te geven, maar ook of het ontslagvoorstel in dat geval redelijk is. Wij rekenen de ontslagvergoeding voor u uit. Ook checken wij of de vaststellingsovereenkomst voldoet aan de criteria om in aanmerking te komen voor een WW-uitkering. U wilt tenslotte niet voor onaangename verrassingen komen te staan bij het UWV.

Specialisten ontslag

Bij Maatwerk Advocaten werken advocaten die zich helemaal hebben gespecialiseerd in het arbeidsrecht en ontslagrecht en het er niet “bij doen” zoals veel andere advocaten. Wij hebben alleen uw belang voor ogen en gaan altijd voor het maximale resultaat. Persoonlijke aandacht staat voorop.

Uw ontslag advocaat Groningen

Arbeidsrecht- en Ontslag advocaat Jolande de Nooij is lid van de landelijke  en regionale specialisten Vereniging Arbeidsrecht Advocaten (VAAN) en de Vereniging Noordelijke Arbeidsrecht (VNAA). Hierdoor ontvangt zij dagelijkse de laatste rechtelijke uitspraken over arbeidsrecht en ontslag en kan zij uw belangen optimaal behartigen.

Binnen 24 uur een afspraak

Bel voor meer informatie over ontslag of voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een ontslag advocaat Groningen met Maatwerk Advocaten. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050 – 7600 900. Binnen 24 uur een afspraak vinden wij normaal.

Kantoor  Maatwerk Advocaten in Groningen

Maatwerk Advocaten | uw ontslag advocaat Groningen

Maatwerk Advocaten | specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht

Kraneweg 48

9718 JS Groningen

Tel: 050 – 7600 900

info@maatwerk-advocaten.nl

Ontslag advocaat Groningen - Maatwerk Advocaten Groningen

Ontslag advocaat Groningen

 

Show Comments