Ontslag Assen - 1e hulp bij ontslag

Ontslag Assen

Ontslag gesprek gehad vanwege een arbeidsconflict, disfunctioneren, reorganisatie of andere redenen?  Laat u zich dan tijdig  adviseren door een in het arbeidsrecht en ontslagrecht  gespecialiseerde advocaat en stel uw rechten op bijvoorbeeld een ontslagvergoeding en WW veilig! Maatwerk Advocaten is gevestigd in de stad Groningen en heeft zich volledig toegelegd op ontslag en uw rechten. De ontslag advocaten van Maatwerk Advocaten stellen alleen uw belang voorop en gaan voor het maximale resultaat.

1e hulp bij ontslag

Wij staan voor u klaar als u een ontslagvoorstel hebt ontvangen of als u merkt dat uw werkgever een ontslagdossier tegen u aan het opbouwen is.  Klik hier voor alle informatie over ontslag en hoe te handelen.

Tips

  1. Teken niets, neem een ontslagvoorstel altijd eerst mee naar huis;
  2. Maak schriftelijk bezwaar tegen het ontslag;
  3. Houd u beschikbaar voor het werk;
  4. Lever geen bedrijfseigendommen in;
  5. Laat de vaststellingsovereenkomst of het ontslagvoorstel altijd juridisch checken door een ontslag specialist;
  6. Klik hier voor meer tips en tricks bij schorsing en ontslag Assen!

De Maatwerk Advocaten checken voor u of de werkgever een grond heeft om u ontslag te geven, maar ook of het ontslagvoorstel in dat geval redelijk is. Wij rekenen de ontslagvergoeding voor u uit.

Ontslagvoorstel

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ook wel beëindigingsovereenkomst geheten, ontvangen, met een ontslagvoorstel?  Laat deze overeenkomst dan checken door een ontslag advocaat. Wij toetsen of het ontslagvoorstel voldoet aan alle criteria voor een WW-uitkering.  De werkgever stelt vaak een bijdrage juridische kosten beschikbaar om de vaststellingsovereenkomst juridisch te laten controleren, waardoor het u uiteindelijk niets kost.

Vrijblijvende afspraak

Voor meer informatie over ontslag of voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek  belt u met een ontslag advocaat van Maatwerk Advocaten telefoonnummer 050 – 7600 900. Binnen 24 uur een afspraak vinden wij normaal.

Kantoor  Maatwerk Advocaten in Groningen

Maatwerk Advocaten | specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht

Kraneweg 48

9718 JS Groningen

050 – 7600 900

info@maatwerk-advocaten.nl

 

ontslag assen

Ontslag Assen

Show Comments