Ontslag Bijenkorf Groningen

De Bijenkorf Groningen heeft de sluiting van haar vestiging in de Herestraat aangekondigd. Naar het zich nu laat aanzien zal de vestiging van de Bijenkorf Groningen per 1 maart 2016 worden gesloten.

Ontslag Bijenkorf Groningen

De sluiting van de Bijenkorf vestiging in Groningen heeft grote gevolgen voor tal van werknemers die al sinds jaar en dag werkzaam zijn voor de Bijenkorf. Soms zijn werknemers al meer dan 20 jaar actief voor de Bijenkorf zelf en haar voor voorgangers.

De Bijenkorf Groningen zal naar verwachting in het najaar van 2015 aan de werknemers een beëindigingsovereenkomst aanbieden met het voorstel  om in te stemmen met een beëindiging van de arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden per 1 maart 2016.

Als werknemer van de Bijenkorf wilt u dan wel zeker weten dat de beëindigingsovereenkomst voldoet aan de criteria om een WW-uitkering te ontvangen, maar bijvoorbeeld ook of al uw rechten uit het Sociaal Plan wel zijn gewaarborgd.

Ontslag

Heeft u van de Bijenkorf een beëindigingsovereenkomst, ook wel vaststellingsovereenkomst of ontslagovereenkomst genoemd, ontvangen? En woont u in de stad Groningen of in de regio? Dan kan Maatwerk Advocaten u helpen bij het juridisch checken van de beëindigingsovereenkomst. Uw belang staat daarbij voor ons voorop.

De advocaten van Maatwerk Advocaten zijn gespecialiseerd in Arbeidsrecht en Ontslagrecht en zijn lid van de Vereniging Noordelijke Arbeidsrecht Advocaten en Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Check beëindigingsovereenkomst

Binnen 24 uur kan een arbeidsrecht advocaat van Maatwerk voor u checken of de beëindigingsovereenkomst voldoet aan de eisen die het UWV stelt voor het krijgen van een WW-uitkering. U wilt tenslotte niet voor onaangename verrassingen komen te staan en wel uw recht op een WW-uitkering behouden.

Wij hanteren een vaste prijs van € 450,- ex btw voor het controleren en aanpassen van de beëindigingsovereenkomst. Meestal stelt de werkgever een budget beschikbaar om de beëindigingsovereenkomst te laten toetsen en kost het u uiteindelijk niets.

Wij beoordelen bijvoorbeeld of:

  • aan u een hogere ontslagvergoeding moet worden voldaan dan is aangeboden;
  • aan u een loopbaanbudget of scholingsbudget wordt voldaan;
  • de opzegtermijn in acht wordt genomen;
  • u wordt vrijgesteld van uw concurrentie- en relatiebeding;
  • u een getuigschrift ontvangt;
  • aan u wel een bedenktermijn wordt gegund;
  • Voor meer informatie over de beëindigingsovereenkomst of vaststellingsovereenkomst en wat een Maatwerk Advocaat voor u kan doen, Klik hier.

Maximale resultaat

Voldoet de beëindigingsovereenkomst niet aan de WW eisen of zit er voor u meer in het vat, dan neemt Maatwerk Advocaten van u het onderhandelingsstokje over. Een ontslag advocaat van Maatwerk Advocaten gaat voor het maximaal haalbare resultaat!

Binnen 24 uur een afspraak

Ontvangt u graag meer informatie over de situatie bij Ontslag Bijenkorf Groningen over de beëindigingsovereenkomst. Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn gevestigd in de stad Groningen en bereikbaar op telefoonnummer 050 – 7600 900 of info@maatwerk-advocaten.nl. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

Kantoor  Maatwerk Advocaten in Groningen

Maatwerk Advocaten | specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht

Kraneweg 48

9718 JS Groningen

050 – 7600 900

info@maatwerk-advocaten.nl

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Ontslag Bijenkorf Groningen

Ontslag Bijenkorf Groningen

 

 

Show Comments