Ontslag Drachten - Hulp bij ontslag

Ontslag Drachten

Heeft u een ontslaggesprek gehad vanwege een arbeidsconflict, reorganisatie of andere redenen?  Laat u zich dan adviseren door een in arbeidsrecht en ontslagrecht  gespecialiseerde advocaat en stel uw rechten op bijvoorbeeld een ontslagvergoeding en WW veilig! Maatwerk Advocaten is gevestigd in de stad Groningen en heeft zich volledig toegelegd op ontslag en uw rechten. De ontslag advocaten van Maatwerk Advocaten stellen alleen uw belang voorop en gaan voor het maximale resultaat.

Ontslaghulp

Wij ondersteunen en adviseren u graag als u een ontslagvoorstel hebt ontvangen of als u merkt dat uw werkgever een ontslagdossier tegen u aan het opbouwen is.  Klik hier voor alle informatie over ontslag en hoe te handelen.

Ontslagvoorstel

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ook wel beëindigingsovereenkomst geheten, met een ontslagvoorstel?  Laat deze overeenkomst dan checken door een ontslag advocaat. Wij toetsen of het ontslagvoorstel voldoet aan alle criteria voor een WW-uitkering.  De werkgever stelt vaak een budget beschikbaar om de vaststellingsovereenkomst juridisch te laten checken en kost het u uiteindelijk niets.

Vrijblijvende afspraak

Voor meer informatie over ontslag Drachten of voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, belt u met een ontslag advocaat van Maatwerk Advocaten. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 050 – 7600 900. Binnen 24 uur een afspraak vinden wij normaal.

Kantoor  Maatwerk Advocaten in Groningen

Maatwerk Advocaten | specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht

Kraneweg 48

9718 JS Groningen

050 – 7600 900

info@maatwerk-advocaten.nl

Ontslag  Drachten

Ontslag Drachten

 

 

Show Comments