Ontslag Groningen - 1e Hulp bij ontslag

Ontslag Groningen

Bent u bij uw werkgever geroepen en wil uw werkgever u ontslag geven of bent u al ontslagen?  Bijvoorbeeld ontslag vanwege een arbeidsconflict, disfunctioneren, reorganisatie of arbeidsongeschiktheid. Laat u zich dan adviseren door een specialist in arbeidsrecht en ontslagrecht en stel uw rechten op een ontslagvergoeding en WW veilig!

Maatwerk Advocaten is gevestigd in de stad Groningen en heeft zich helemaal toegelegd op het arbeidsrecht en ontslag Groningen. De Maatwerk Advocaten zijn dan ook aangesloten bij de landelijke en regionale specialistenvereniging voor arbeidsrecht en ontslag advocaten.

De hulp bij ontslag is helemaal gericht op uw belang; dat staat voorop en wij gaan samen met u voor het maximale resultaat.

Tips bij ontslag Groningen

  1. Teken niets, neem een ontslagvoorstel altijd eerst mee naar huis;
  2. Maak schriftelijk bezwaar tegen het ontslag;
  3. Houd u beschikbaar voor het werk;
  4. Lever geen bedrijfseigendommen in;
  5. Laat de vaststellingsovereenkomst of het ontslagvoorstel altijd juridisch checken door een ontslag specialist;
  6. Klik hier voor meer tips en tricks bij schorsing en ontslag Groningen! Volg deze 3 stappen en stel uw rechten veilig!

Bel of e-mail vrijblijvend voor meer informatie over ontslag of hulp bij ontslag met een arbeidsrecht en ontslag specialist van Maatwerk Advocaten | Groningen | Friesland | Drenthe. Een kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Ontslaghulp

Wij adviseren en ondersteunen u graag als u een ontslagvoorstel hebt ontvangen of als u merkt dat uw werkgever een ontslagdossier tegen u aan het opbouwen is.  Klik hier voor alle informatie en wat een Maatwerk advocaat specifiek voor u kan doen. Wij helpen u graag.

Ontslagvoorstel ontvangen?

Heeft u een ontslagovereenkomst ontvangen, ook wel vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst geheten, met een ontslagvoorstel?  Laat deze overeenkomst dan checken door een ontslag advocaat. Wij toetsen of het ontslagvoorstel voldoet aan alle criteria voor een WW-uitkering.  Meestal stelt uw werkgever een budget beschikbaar om de vaststellingsovereenkomst te laten checken en kost het u uiteindelijk niets.

Vrijblijvende afspraak

Bel voor meer informatie over ontslag of voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een ontslag advocaat van Maatwerk Advocaten telefoonnummer 050 – 7600 900. Binnen 24 uur een afspraak vinden wij normaal.

Kantoor  Maatwerk Advocaten in Groningen

Maatwerk Advocaten | specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht

Kraneweg 48

9718 JS Groningen

050 – 7600 900

info@maatwerk-advocaten.nl

ontslag Groningen : Maatwerk Advocaten

Ontslag Groningen – Maatwerk Advocaten Groningen

Maatwerk Advocaten

Een Maatwerk Advocaat helpt iedereen die vragen heeft op het gebied van het Arbeidsrecht, Ontslagrecht en Contractenrecht! Van MKB ondernemer tot particulier, van werkgever tot werknemer, ZZP-er, stichtingen,  profit  of non-profit organisaties.  Wij denken graag met u mee en springen in de bres als het nodig is.

Wij realiseren ons dat iedere zaak een eigen aanpak en Maatwerk vraagt. Maar het wiel hoeft niet elke keer opnieuw te worden uitgevonden. Dat is het voordeel van werken met een Maatwerk-specialist.

Ontslag Groningen

Show Comments