Ontslag Winschoten

Ontslag Winschoten

Heeft u een slecht nieuwsgesprek gehad en wil uw werkgever u ontslag geven of bent u al ontslagen?  Laat u zich dan adviseren door een specialist in arbeidsrecht en ontslagrecht en stel uw rechten op bijvoorbeeld een ontslagvergoeding en WW veilig! Maatwerk Advocaten is gevestigd in de stad Groningen en heeft zich helemaal toegelegd op het arbeidsrecht en ontslag. De ontslag advocaten van Maatwerk Advocaten stellen alleen uw belang voorop en gaan voor het maximale resultaat.

Ontslag Winschoten hulp

Wij adviseren en ondersteunen u graag als u een ontslagvoorstel hebt ontvangen of als u merkt dat uw werkgever een ontslagdossier tegen u aan het opbouwen is.  Klik hier voor alle informatie over ontslag en hoe te handelen.

Ontslagvoorstel

Heeft u een ontslagovereenkomst ontvangen, ook wel vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst geheten, met een ontslagvoorstel?  Laat deze overeenkomst dan checken door een ontslag advocaat. Wij toetsen of het ontslagvoorstel voldoet aan alle criteria voor een WW-uitkering.  Meestal stelt uw werkgever een budget beschikbaar om de vaststellingsovereenkomst te laten checken en kost het u uiteindelijk niets.

Tips bij ontslag Winschoten

  1. Teken niets, neem een ontslagvoorstel altijd eerst mee naar huis;
  2. Maak schriftelijk bezwaar tegen het ontslag;
  3. Houd u beschikbaar voor het werk;
  4. Lever geen bedrijfseigendommen in;
  5. Laat de vaststellingsovereenkomst of het ontslagvoorstel altijd juridisch checken door een ontslag specialist;
  6. Klik hier voor meer tips en tricks bij schorsing en ontslag Winschoten!

De Maatwerk Advocaten checken voor u of de werkgever een grond heeft om u ontslag te geven, maar ook of het ontslagvoorstel in dat geval redelijk is. Wij rekenen de ontslagvergoeding voor u uit.

Vrijblijvende afspraak

Bel voor meer informatie over ontslag of voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een ontslag advocaat van Maatwerk Advocaten telefoonnummer 050 – 7600 900. Binnen 24 uur een afspraak vinden wij normaal.

Kantoor  Maatwerk Advocaten in Groningen

Maatwerk Advocaten | specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht

Kraneweg 48

9718 JS Groningen

050 – 7600 900

info@maatwerk-advocaten.nl

Maatwerk Advocaten - ontslag winschoten

Ontslag Winschoten

Ontslag Winschoten

Show Comments