Ontslagvergoeding Groningen

Ontslagvergoeding Groningen

Heeft u van uw werkgever een ontslagvoorstel ontvangen? Laat de transitievergoeding dan door een arbeidsrecht advocaat van Maatwerk Advocaten narekenen. Maatwerk Advocaten is gevestigd in de stad Groningen en heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en ontslagrecht.

Wij checken voor u of de hoogte van de ontslagvergoeding of transitievergoeding wel klopt.

Veel werkgevers ronden de bedragen van de ontslagvergoeding naar beneden af. Dit kan soms honderden euro’s voor u schelen. Geld dat u goed kunt gebruiken. Voor meer informatie over uw recht op een aanvullende vergoeding of transitievergoeding Klik hier.

Gratis berekening ontslagvergoeding Groningen

Woont of werkt u in de regio Groningen dan rekenen wij de ontslagvergoeding of transitievergoeding gratis voor u uit. Breng of e-mail uw laatste 3 loonstroken en wij berekenen ter plekke de hoogte van uw ontslagvergoeding of transitievergoeding.

Binnen 24 uur een afspraak

Bel voor meer informatie over de ontslagvergoeding en transitievergoeding of voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een ontslag advocaat van Maatwerk Advocaten telefoonnummer 050 – 7600 900. Binnen 24 uur een afspraak vinden wij normaal.

Kantoor  Maatwerk Advocaten in Groningen

Maatwerk Advocaten | specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht

Kraneweg 48

9718 JS Groningen

050 – 7600 900

info@maatwerk-advocaten.nl

Maatwerk Advocaten - Groningen

 

Ontslagvergoeding Groningen

Show Comments