Werken bij ons

Stageplek beschikbaar

Maatwerk Advocaten heeft per 1 februari 2024 een stageplek beschikbaar voor een ambitieuze student HBO Recht die wil ontdekken hoe het recht in de praktijk werkt.

Als student-stagiair loop je met de advocaten mee in het dagelijkse werk, doe je jurisprudentie-onderzoek, woon je besprekingen en zittingen bij, werk je notities uit, denk je mee bij het opstellen van processtukken en brieven, sta je cliënten te woord enz. enz. Wij delen graag onze kennis met je en laten je kennismaken met de dagelijkse advocatenpraktijk. Je kunt ondervinden of het advocatenvak ook jouw passie is.

Wat verwachten wij van een stagiair?

Maatwerk Advocaten is gespecialiseerd in het Arbeidsrecht en Contractenrecht. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je affiniteit hebt met deze rechtsgebieden. Je hebt vakken in (een van) deze rechtsgebieden gevolgd en bent leergierig. Daarnaast staat bij Maatwerk Advocaten klantvriendelijkheid, oplossingsgerichtheid, inhoud, betrokkenheid en accuraatheid voorop.

Wanneer we er in geslaagd zijn om niet alleen het juridisch standpunt van een cliënt voor het voetlicht te brengen, maar ook zijn verhaal te vertellen, is onze werkdag geslaagd. Maatwerk is voor ons dan ook niet alleen een naam, maar ook het uitgangspunt.

Herken jij jezelf in bovenstaande en wil je een kijkje nemen in een echte advocatenpraktijk? Dan nodigen wij je graag uit om voor 10 december 2023 een gemotiveerde brief met CV aan ons te sturen.  Je kunt je brief e-mailen naar Jolande de Nooij, info@maatwerk-advocaten.nl.

Stageperiode

Voor de stageplek geldt dat je in principe minimaal 3 maanden beschikbaar moet zijn.

Meer info

Wil je meer informatie over een stage bij Maatwerk Advocaten, dan kun je contact opnemen met Jolande de Nooij of Diederik Maat op telefoonnummer 050 7600 900.

Ontslag Bijenkorf Groningen

Maatwerk Advocaten | Specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht

Show Comments