Uurtarief / Vaste Prijzen

Uurtarief

Maatwerk Advocaten hanteert naast de mogelijkheid van het afnemen van een urenbundel, een los uurtarief van € 210,– excl. BTW. Maatwerk Advocaten rekent geen kantoorkosten. Maakt u de afspraak dat de werkzaamheden worden verricht op basis van uren x tarief, dan ontvangt u aan het einde van de maand een factuur voor de tijdsbesteding van de afgelopen maand.

Vaste prijzen

Daarnaast hanteren wij vaste prijzen voor de volgende werkzaamheden. Deze prijzen zijn excl. BTW

Arbeidsrecht

  • Beoordelen arbeidsovereenkomst (werknemer): € 375,–
  • Opstellen arbeidsovereenkomst (werkgever): € 550,–
  • Beoordelen beëindigingsovereenkomst (werknemer): € 650,–
  • Opstellen beëindigingsovereenkomst (werkgever):  € 750,–
  • Beoordelen concurrentie- of relatiebeding  met boetebeding (werknemer):€ 275,-
  • Opstellen concurrentie- of relatiebeding met boetebeding (werkgever):  € 375,–

Contractenrecht

  • Voorbereiden, opstellen en indienen verzoekschrift conservatoir beslag:  € 600,– exclusief btw, griffierecht en deurwaarderskosten. Voor het bijwonen van een zitting in het arrondissement Noord-Nederland wordt aanvullend € 400,– exclusief btw in rekening gebracht;
  • Voorbereiden, opstellen en indienen faillissementsaanvraag en de onderhandelingen met de schuldenaar: € 750,– exclusief btw, griffierecht en de kosten van het opvragen van originele uittreksels uit het handelsregister of het GBA. Voor het bijwonen van de mondelinge behandeling van het verzoekschrift  in het arrondissement Noord-Nederland wordt aanvullend € 250,– exclusief btw in rekening gebracht;
  • Opstellen overeenkomst van opdracht: € 750,– exclusief btw.

Indicatie tijdsbesteding

Gemiddeld arbeidsconflict (werkgever en werknemer)

De ervaring leert dat een gemiddeld arbeidsconflict zich binnen de tijdsbesteding van 10 uren laat oplossen. De zaak wordt dan tussen werkgever en werknemer opgelost met een regeling zonder dat de rechter er aan te pas komt. Wij informeren u als er meer dan 10 uren besteed zullen moeten worden.

Opstarten ontbindingsprocedure bij rechter (werkgever)

De ervaring leert dat een ontbindingsprocedure bij de rechter tussen de 20 en 30 uren tijdsbesteding vraagt. Dit is de tijdsbesteding van het kennismakingsgesprek tot de laatste brief. Afhankelijk van de omvang van het dossier en de complexiteit zal de tijdsbesteding lager/hoger uitvallen. Graag geven wij een offerte van de kosten die met uw specifieke dossier gepaard zullen gaan.

Voeren van verweer in een ontslagprocedure bij het UWV WERKbedrijf (werknemer)

De ervaring leert dat verweer voor een werknemer voeren in een UWV WERKbedrijf circa 10 uren tijdsbesteding vraagt. Dit is de tijdsbesteding van het kennismakingsgesprek tot de laatste brief. Afhankelijk van de omvang van het dossier, het aantal rondes hoor/wederhoor en de complexiteit zal de tijdsbesteding lager/hoger uitvallen. Graag geven wij een offerte van de kosten die met uw specifieke dossier gepaard zullen gaan.

Opstarten van een ontslagprocedure bij het UWV WERKbedrijf (werkgever)

De ervaring leert dat verweer voor een werknemer voeren in een UWV WERKbedrijf circa 15 uren tijdsbesteding vraagt. Dit is de tijdsbesteding van het kennismakingsgesprek tot de laatste brief. Afhankelijk van de omvang van het dossier, het aantal rondes hoor/wederhoor en de complexiteit zal de tijdsbesteding lager/hoger uitvallen. Graag geven wij een offerte van de kosten die met uw specifieke dossier gepaard zullen gaan.

Graag geven wij een offerte van de kosten die met uw specifieke dossier gepaard zullen gaan. Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Bel of e-mail gerust of vul het contactformulier in.

Ons telefoonnummer: 050 – 7600 900 E-mail: info@maatwerk-advocaten.nl

Dan nemen wij contact met u op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

Show Comments