Vaststellingsovereenkomst Groningen

Vaststellingsovereenkomst Groningen 

Heeft u van uw werkgever een vaststellingsovereenkomst, ook wel ontslagovereenkomst of beëindigingsovereenkomst genoemd, ontvangen en woont u in de stad Groningen  of regio? Met betrokkenheid en persoonlijke aandacht staat Maatwerk Advocaten u graag met raad en daad terzijde. Uw belang staat voor ons voorop.

Check vaststellingsovereenkomst

Binnen 24 uur kan een arbeidsrecht advocaat van Maatwerk voor u checken of de vaststellingsovereenkomst voldoet aan de eisen die het UWV stelt voor het krijgen van een WW-uitkering. U wilt tenslotte niet voor onaangename verrassingen komen te staan! Wij hanteren daarbij scherpe vaste tarieven. Meestal stelt de werkgever aan u een budget beschikbaar om de vaststellingsovereenkomst te laten toetsen en kost het u uiteindelijk niets.

Naast de vraag of de vaststellingsovereenkomst voldoet aan de WW-criteria van het UWV, kijken de ontslagspecialisten of het ontslagvoorstel redelijk is. Wij toetsen bijvoorbeeld voor u of:

  • aan u een hogere ontslagvergoeding moet worden voldaan dan is aangeboden;
  • aan u een loopbaanbudget of scholingsbudget wordt voldaan;
  • de opzegtermijn in acht wordt genomen;
  • u wordt vrijgesteld van uw concurrentie- en relatiebeding;
  • u een getuigschrift ontvangt;
  • Voor meer informatie over de vaststellingsovereenkomst Groningen en wat een Maatwerk Advocaat voor u kan doen, Klik hier.

Vaststellingsovereenkomst Groningen en maximale resultaat

Voldoet de vaststellingsovereenkomst niet aan de WW eisen of zit er voor u meer in het vat, dan neemt Maatwerk Advocaten van u het onderhandelingsstokje over. Een ontslag advocaat van Maatwerk Advocaten gaat voor het maximaal haalbare resultaat! Uw belang staat voorop.

Binnen 24 uur een afspraak

Bel voor meer informatie over een vaststellingsovereenkomst Groningen of voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een ontslag advocaat van Maatwerk Advocaten. Wij zijn gevestigd in Groningen en bereikbaar op telefoonnummer 050 – 7600 900. Binnen 24 uur een afspraak vinden wij normaal.

Kantoor  Maatwerk Advocaten in Groningen

Maatwerk Advocaten | specialisten Arbeidsrecht & Contractenrecht

Kraneweg 48

9718 JS Groningen

050 – 7600 900

info@maatwerk-advocaten.nl

Maatwerk Advocaten - Groningen

Vaststellingsovereenkomst Groningen

Show Comments